Piese auto modele coreene                          
    Home magazin piese modele coreene   Modele coreene   Piese de origine   Cerere pret piese schimb   Despre magazin piese auto   Contact magazin piese schimb

 

 

                             
 

K-AUTO - Magazin piese de schimb

Magazinul nostru pune la dispozitie piese de calitate, originale sau aftermarket, pentru toate tipurile de modele Daewoo, GM-Chevrolet, Hyundai si Kia existente pe piata romaneasca.

La K-Auto puteti gasi, la cele mai bune preturi, elemente pentru motor (filtre, curele, bujii, fise, garnituri, pompe de apa), piese pentru directie, transmisie sau suspensie (rulmenti, pivoti, bucsi, arcuri), parti ale sistemului de franare (placute de frana, saboti, cabluri de frana, etrieri, discuri).

Totodata, in magazinul nostru va ofera parti de caroserie (usi, aripi, carenaje, spoilere) precum si elemente optice (lampi, faruri, becuri, indicatoare de bord, comutatoare, relee).

 

Cel mai des solicitate piese se afla deja in stocul magazinului nostru, in timp ce comenzile speciale se pot onora in 24-48 de ore.

Uleiuri si accesorii

Pentru clientii din alta localitate, putem livra marfa prin intermediul serviciilor de curierat rapid, cu plata la primirea produselor comandate.

 
Piese de schimb
   
 
Piese auto daewoo
Piese auto GM Chevrolet
Piese auto Hyundai
Piese auto Kia