Despre noi

Rom Business Consulting Group este o companie specializata in distributia pieselor de schimb pentru toate tipurile de autoturisme.

K-Auto este magazinul de prezentare al firmei si pune la dispozitia clientilor o gama variata de piese de calitate, uleiuri si accesorii.

In magazinul K-Auto o echipa de profesionisti cu peste 15 ani de experienta in domeniul auto, in special piese auto pentru masinile coreene, sunt gata sa ofere cele mai bune solutii pentru autoturismul tau.

Magazinul nostru iti pune la dispozitie piese de calitate, originale sau de producatori recunoscuti.

La K-Auto poti gasi, la cele mai bune preturi, piese de motor si accesorii ale acestuia (pistoane, tacheti, filtre, curele, bujii, fise, garnituri, pompe de apa), piese pentru directie, transmisie sau suspensie (rulmenti, pivoti, bucsi, arcuri, amortizoare), parti ale sistemului de franare (placute de frana, saboti, cabluri de frana, etrieri, discuri).

Totodata, in magazinul nostru se pot comanda elemente de caroserie (usi, aripi, carenaje, spoilere) precum si elemente optice (lampi, faruri, becuri, indicatoare de bord, comutatoare, relee).

Unele dintre cel mai des solicitate piese se afla deja in stocul magazinului nostru, in timp ce comenzile speciale se pot onora in 24-48 de ore.

Pentru clientii din alta localitate, putem livra marfa prin intermediul serviciilor de curierat rapid, cu plata la primirea produselor comandate.